Kestävät ja laadukkaat teräsrakenteet

Teräsrakenteet luotettavasti ja kokemuksella. V-S Metallin kurjenpolulla sijaitsevassa tuotantohallissa valmistamme kevyet teräsrakenteet useisiin eri käyttötarkoituksiin. Kokenut henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan erilaisten metallirakenne tarpeittenne valmistamisessa.

 

Monipuoliset koneet ja työstömenetelmät mahdollistavat laadukkaiden tuotteiden kustannustehokkaan valmistamisen.

 

Valmistamamme teräsrakenteet ovat tyypillisesti erilaisia rakentamisessa tarvittavia putkikehikoita ja ohutlevyrakenteita. Teollisuuteen olemme valmistaneet esimerkiksi erilaisia laitetelineitä räätälöitynä kohteeseen sopivaksi.

 

Myös materiaalin käsittelyyn sopivat kuljettimet ja oheislaitteet kuuluvat tuotantoomme. Niitä olemme valmistaneet auto- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Olemme olleet mukana myös kappaletavaravirtojen automatisoinnissa monissa eri kohteissa.

 

 

Teräsrakenteet ja kokenut asennuspalvelu

Kaikkiin kohteisiin saamme tarjottua myös asennuspalvelun valmistamillemme laitteille.

 

V-S Metalli myös myy profiiliputkia, kankiteräksiä ja levyjä suoraan omasta varastostaan. Levyjen materiaaleina ovat muun muassa teräs ilman pinnoitusta sekä kuumasinkityksellä, RST, HST, alumiini sekä ohutlevyinä kupari ja messinki. Ohutlevyjä saamme kelasta leikkaamalla myös useilla eri väreillä pinnoitettuna.

 

Asiakkaille tarjoamme katkaisu- ja leikkauspalvelua mittojenne mukaan.