Laadukas konesaumakatto

Konesaumakatto laadukkaasti ja osaavasti. V-S Metallilla on kymmenien vuosien kokemus laadukkaiden konesaumakattojen valmistajana.

Konesaumakatto on oikein valmistettuna ja huollettuna aikaa kestävä valinta, jonka tyypillinen käyttöikä mitataan vuosikymmenissä. Katon voi varustaa myös jalkaränneillä jolloin riippukouruja ei tarvita ollenkaan. Tämä voi tulla kysymykseen ainakin vanhemmissa taloissa joissa ei välttämättä ole ollenkaan otsalautoja joihin riippukourut normaalisti kiinnitetään.

 

Konesaumakatto on ajaton valinta, tämä tosiseikka toimii myös yhtenä varteenotettavana osatekijänä kun talon katemateriaalia ollaan valitsemassa. Saumakattojen historia on pitkä ja hyvät kokemukset alkavat vuosikymmenien takaa. Konesaumakatot tehdään aina paikan päällä jolloin katteesta tulee juuri kohteeseenne räätälöity. Edellä mainittu työtapa mahdollistaa myös monimuotoistenkin kattojen vedenpitävän pinnoituksen.

 

Valitse valmiiksi pinnoitettu konesaumakatto

Konesaumakaton voitte saada joko kuumasinkittynä tai värilliseksi pinnoitettuna. Värejä on valikoimassa useita ja monet värit voidaan toteuttaa myös mattapintaisena. Pinnoitteilla on vähintään 20 vuoden takuu, mikä osaltaan kertoo kuinka pitkäikäinen ja luotettava valinta konesaumakatto on.

 

Jos haluatte kattaa rakennuksenne ylellisesti on konesaumakattonne materiaalivalinta silloin kupari. Kuparikatoilla on pitkät perinteet arvokiinteistöjen katemateriaalina. Monet julkiset rakennukset kuten kirkot, museot, raatihuoneet ja virastot ovat saaneet aikanaan viimeiseksi kruunuksi kuparikaton päälleen. Kupari on hyvin sään rasitusta ja ilman epäpuhtauksia kestävä eikä vaadi erillistä pinnoitusta.

 

Ota yhteyttä ja tilaa konesaumakatto alan kokeneelta ammattilaiselta V-S Metallilta. Soita numeroomme 02-8422914.